coaching

Hvad er coaching?

Kort beskrevet: Coaching er samtaler der vil bringe dig videre.
I coaching fokuseres der på nutid og fremtid - og ikke på fortid, det er altså ikke terapi.
Coaching er en proces, hvor coachen observerer, lytter, stiller spørgsmål og udfordrer. Det centrale i coaching er at vi alle har svaret i os, på de spørgsmål vi har, og at vi selv indeholder de ressourcer som skal til, for at nå vores mål. De skal bare frem i lyset.

Mange bruger deres partner eller venner som sparringspartnere, men det vil give helt nye vinkler at tale med en coach, det vil konkretisere nogle af de tanker, som du måske har gået og tumlet med i lang tid, men ikke rigtigt kommer i gang med. 80% af de forhindringer der er, for at vi kan nå vores mål, er faktisk os selv!

• Står du eller dine medarbejdere overfor nogle personlige eller arbejdsmæssige udfordringer?
• Er du eller dine medarbejdere fastlåst i uhensigtsmæssige vaner og mønstre?
• Mangler du klarsyn?
• Kniber det med motivationen?
• Ønsker du hjælp til at få prioriteret, hvad der er vigtigst i dit liv?
• Ønsker du eller dine medarbejdere personlig udvikling og handling?

Jeg tilbyder coaching til ledere, medarbejdere eller selvstændige. Der kan være tale om enkle velafgrænsede problemer eller mere brede problemstillinger.
Alle udviklingsforløb indledes med et møde, hvor vi afstemmer behov og forventninger. Derefter skræddersyes et procesforløb, så indholdet og strukturen sættes efter, hvad der vil gøre den største forskel hos dig. Coachingen kan foregå face-to-face, pr telefon eller skype.

Udbytte:
Du kan forvente en engageret og nærværende coaching/rådgivning, hvor jeg kombinerer mine mangeårige erfaringer fra erhvervslivet i arbejdet med coaching, karriererådgivning og udvikling af ledere og medarbejdere.

coaching

coaching

Vidste du at:

Begrebet coaching ikke stammer fra sportens verden, men kommer fra Ungarn helt tilbage fra det 15. århundrede og betyder oprindeligt karet eller hestevogn. En coachman (kusk) styrede ikke kun hestevognen, men var også ansvarlig for pleje og omsorg for hestene og køretøjet.

Ring til Excedente på 2077 1150 for et uforpligtende møde og hør om, hvad vi kan gøre for dig.